Träning anpassad
för din kropp!

Vill du må bättre i vardagen? Vi arbetar alltid resultatinriktat och anpassar varje upplägg efter vad just du behöver. Målet är att du som kund ska känna dig sedd och omhändertagen och du är alltid välkommen att ställa frågor. 

Personlig träning i PT-studio

Personlig träning utomhus
Prisvärda paket!

45 min   700 kr
60 min   850 kr

Klippkort 45 min
5 ggr:   625 kr/45 min
10 ggr:  600 kr/45 min
20 ggr:  550 kr/45 min

Klippkort 60 min
5 ggr:   775 kr/60 min
10 ggr:  750 kr/60 min
20 ggr:  700 kr/60 min

Stockholm

Har din träning blivit nerprioriterad på senaste tiden? Boka in personlig träning med mig så får du effektiv träning som blir av!

Personlig träning är tillfälligt pausad på grund av flytt till nya lokaler.

Jag har en stor övningsbank och all utrustning som behövs finns i gymmet. Vi använder oss av hantlar, kettlebells, egen kroppsvikt och olika typer av gummiband och ett par olika maskiner. Träningspassen är noga planerade så du får ut maximalt av din tid och vi tränar ensamma vilket ger ett väldigt bra fokus. Redskapen rengörs självklart mellan varje kund och du har eget omklädningsrum med dusch.

Personlig träning passar perfekt för dig som vill få stöd och motivation att komma igång med din träning. Kanske du vill få upp din kondition, få mer ork och energi samt känna dig starkare i vardagen? Önskar du viktnedgång,  få ett bättre tryck i löpsteget, få hjälp att göra övningar rätt, etc? Vi börjar där du är. Om du redan är träningsvan hjälper en PT dig att hålla igång träningen och utvecklas till nästa nivå. Personlig träning passar för alla kroppar och alla åldrar. Man blir aldrig för gammal för att börja träna och den bästa tiden att starta är nu.

Träna någon annanstans?

Vill du ha en PT som kommer hem till dig eller vill du träna på en annan plats i Stockholm? Ta kontakt med mig för mer information och prisuppgift.

Träna med en vän? Dubbelt så kul!

Träna två personer tillsammans och ha dubbelt så roligt!
DUO PT

Träna en hel grupp! Utvecklas tillsammans med personlig gruppträning.
SMALL GROUP PT

Personligt träningsprogram

Personlig träning utomhus
Pris

695 kr

 

Inkluderar: Kartläggningssamtal och personligt anpassat träningsprogram.

ONLINE

Nu kan du komma igång med både styrketräning och konditionsträning hemma!

Skräddarsytt träningsprogram efter dina mål och dina träningserfarenheter. Träna där det passar dig bäst  – på gym, utomhus eller hemma. Övningarna skickas digitalt och är noggrant beskrivna med video. Du kan skriva ut programmet, se det på dator, på platta eller i din telefon. I denna tjänst ingår inga löpande justeringar men du kan självklart ställa frågor om programmet när du provat det. Om du behöver löpande uppföljning rekommenderar jag tjänsten PT Online.

Vad får du?
Du får ett personligt träningsprogram, ned till minsta detalj anpassat för dig, som tar dig mot dina mål. Du får instruktioner om hur du kan få progression med programmet och hur ofta du bör göra det. Jag har lång erfarenhet av muskulär behandling så jag kan anpassa ditt program efter eventuella smärtor och skador.

Hur går det till?
Vi möts för ett 30 min kartläggningssamtal på Zoom. Vi går igenom dina önskemål och du får ditt program inom tre dagar.

PT online + Löpande uppföljning

FRISKVÅRD
Inkluderar

Kartläggningssamtal och personligt anpassat träningsprogram + löpande uppföljning och coaching. 

ONLINE

Skräddarsytt träningsprogram efter dina mål & träningserfarenheter

Bygg upp en stark och hållbar kropp – träna hemma, på gym eller utomhus. Detta är ett skräddarsytt träningsprogram som passar dig och din kropp, dina mål och din träningserfarenhet. I paketet ingår också löpande uppföljningar för progression. Kanske har du länge tänkt att börja styrketräna hemma? Nu kan du sätta igång! Träningsprogrammet skickas digitalt och du kan träna när det passar dig. Alla övningar är noggrant beskrivna och innehåller video. Du kan skriva ut programmet, se det på dator, på platta eller i din telefon.

Vad får du?
Du får ett personligt träningsprogram, ned till minsta detalj anpassat för dig, som tar dig mot dina mål. Löpande uppföljning med nytt program vartefter du utvecklas. Jag har lång erfarenhet av muskulär behandling så jag kan anpassa ditt program efter eventuella smärtor och skador.

Hur går det till?
Vi börjar med ett kartläggningssamtal via Zoom. Vi går igenom dina önskemål och du får ditt första program inom tre dagar.  Vi följer upp din träning en gång i veckan och du kan självklart ställa frågor när du vill. 

Nybörjare?

Det ska vara enkelt att träna! Du får ett specialgjort program så du kan känna dig trygg på att träningen är rätt just för dig. Att ha en PT att rapportera till kan ge goda resultat för att etablera nya rutiner. Om du behöver hjälp med din teknik kan du skicka in en filmsnutt så visar jag dig med en film och instruktioner tillbaka.

Redan rutinerad?

Om du redan är träningsvan hjälper en PT dig att hålla igång träningen och utvecklas till nästa nivå. Jag följer din utveckling och du har fri support med löpande justeringar av ditt program.

PT online + Kostcoaching

Personlig träning utomhus
Inkluderar

Kartläggningssamtal och personligt anpassat träningsprogram, kostanalys, löpande coaching.

ONLINE

Komplett program för viktnedgång & livsstilsförändring!

Skapa flera goda år med en hållbar livsstil! I detta program med hälsorådgivning ingår träningsprogram, kostrådgivning och strategier för att förbättra dina vanor. Med hälsocoaching som ett komplett program får du personlig coaching som ger stöd och uppmuntran när det tar emot. Jag är redo att hjälpa dig var än i världen du bor. Digitalt, men lika personligt.

För att bygga en stark och hållbar kropp behövs bra byggstenar. Jag har en coachande arbetsmetod som är effektiv för att ta dig från nuläge till önskat läge, efter just dina unika förutsättningar. Du får verktyg som är lätta att applicera och som du kan använda för att ändra vanor du inte trivs med. Olika människor behöver olika verktyg. Jag hjälper dig att lyckas!

Hur går det till?
Vi träffas först på Zoom för ett kartläggningssamtal. Mitt mål är att allt ska fungera i din vardag och därför utarbetas strategier just för dig, med hänssyn till din livssituation, vilken mat du föredrar osv. Du ska få ett avslappnat förhållande till kost och träning, samtidigt som du får resultat. Vi väljer en fast dag i veckan för uppföljning och utöver det kan du ställa frågor när du vill. Jag gör alla planer från grunden och på grund av mitt arbetssätt har jag inte så många klienter samtidigt – för att kvaliteten ska upprätthållas.

Få koll på kosten och optimera din träning

Personlig kostrådgivning passar för dig som vill gå ner i vikt (ner i fettprocent), få ut mer resultat av träningen, få mer energi i vardagen, öka ditt välbefinnande, gå upp i vikt eller önskar bättre kostvanor generellt. Du får verktyg som är lätta att applicera samt tips och lösningar på just det du vill ha hjälp med. Läs mer om Kostrådgivning och Kostrådgivning med löpande uppföljning. 

Kostrådgivning hälsocoaching