Skräddarsydd massagebehandling

Vi anpassar alltid massagen efter dina upplevda problem och din dagsform. Teknikerna kan varieras från en mjuk och avslappnande behandling till en tuff idrottsmassage. Läs om de olika typerna av massage här nedanför. 

Så ger massagen effekt

Effekten av massage är primärt att lösa upp spänningar men behandlingen ger också ökad blodcirkulation som gör att mer syre transporteras till musklerna och de får en bättre och mer fungerande miljö. Beröringen under massage ger en ökad frisättning av hormoner som är både lugnande och smärtstillande.
Massage

Olika varianter av klassisk massage

Massage

Behandlande massage

Behandlande massage är en djupgående behandling som syftar till att åtgärda specifika muskelproblem. Vanliga åkommor som kan förbättras av massage är spända och värkande nack- och ryggmuskler, spända axlar och armar, en sträckskada i hamstrings eller spänningshuvudvärk på grund av muskelspänningar. Innan vi startar behandlingen får du beskriva problemet och eventuella orsaker. Som massageterapeut undersöker jag området för att skapa mig en bild av problemet och planerar sedan behandlingen utifrån dina behov. Behandlande massage är ofta djupgående och kan vara på gränsen till smärtsam men målet är att lösa upp de spänningar som besvärar dig. Behandlande massage ges med fördel som en serie behandlingar där vi systematiskt jobbar igenom problemområdet och förhindrar att besvären kommer tillbaka.

Massage

Avslappningsmassage

Söker du en massage för allmänt välbefinnande och avslappning? Kanske önskar du en mjukare massage där du kan slappna av? Den här behandlingen är lugn och följsam med mjuka grepp. Den går inte på djupet och vi undviker de triggerpunkter som kan göra lite ont. Avslappningsmassage kan ges som en helkroppsmassage eller på de delar av kroppen som man önskar, till exempel rygg och nacke.

Gravid massage

Gravidmassage

Unna dig en skön behandling anpassad speciellt för dig som är gravid. Vid graviditet kan det vara vanligt med värk i rygg, nacke och ben eller problem med svullna ben. Vi utgår ifrån det du behöver hjälp med och anpassar trycket efter din dagsform. Upplever du oro eller stress under graviditeten så kan massagen verka lugnande. Beröringen ger nämligen en ökad frisättning av hormoner som är både avslappnande och smärtstillande.
Under behandlingen använder vi en speciell gravidkudde som avlastar magen, om du är i början av graviditeten och kan ligga på mage, annars fungerar det bra att ligga på sidan och få massage. Du är välkommen att boka gravidmassage från vecka 12 i graviditeten.

Idrottsmassage

Idrottsmassage

Idrottsmassage är en djup, riktad behandling mot ett speciellt spänt område eller på muskler som tränas hårt. Tekniken bygger på klassisk massage där man varierar trycket och tempot och jobbar med skarpare grepp. Vid behov behandlas också triggerpunkter. Själva idrottsmassagen är inte direkt avslappnande men kroppen utsöndrar ändå hormoner som gör att du känner dig skönt avslappnad efteråt. Om du önskar en kraftfull massage så är detta massagen för dig, och det är min personliga specialité att jobba djupt och kontrollerat ner i muskulaturen. Boka din behandling idag!

Så här går behandlingen till

Vid besök hos oss är vi måna om att du ska känna dig trygg och omhändertagen. Vid ditt första besök pratar vi om dina behov och vad du vill ha hjälp med och så anpassar vi behandlingen efter det.

Behandlingsrummet har en skön atmosfär och rummet är luftigt och högt i tak. Vi använder mjuka handdukar och en värmande massagebänk för att du ska få en extra behaglig upplevelse. Vid behandlingen använder vi en näringsrik kräm som inte kladdar. Krämen har en fräsch och neutral doft som fungerar även för dig med allergi.

Priser på kliniken
30 min   530 kr           45 min   700 kr
60 min   850 kr           75 min   1050 kr
 
 
 

Godkänt för friskvårdsbidrag

Passa på att använda ditt friskvårdsbidrag till din massagebehandling. Du får ett specificerat och godkänt friskvårdskvitto som du kan ge till din arbetsgivare. Önskar du köpa ett klippkort ta kontakt här.

Är du intresserad av tjänster inom friskvård för företag? Jag erbjuder bland annat företagsmassage, gruppträning utomhus och friskvård online.

Presentkort

Ge bort ett fint presentkort på massage! En omsorgsfull gåva betyder mycket och presentkort på massage är alltid uppskattat. Hör av dig till oss  så får du presentkortet per post eller på mail för utskrift. Du betalar enkelt med Swish alternativt med kort på plats.

För din trygghet använder vi munskydd under behandlingen om du önskar. Behandlingsrummet är stort och högt i tak som ger bra luftväxling.

Det är gott om plats i väntrummet så att du kan hålla avstånd till andra. En extra paus är inlagd mellan varje kund för desinficering av kontaktytor på bänken, kortterminal, handtag och andra ytor. Engångspapper används på massagebänken.

Tvätta / sprita gärna händerna en extra gång när du kommer in. Handsprit finns lättillgängligt på flera ställen. Omboka eller avboka din tid vid minsta symptom på covid-19. Vi arbetar givetvis helt friska och symptomfria och vi är fullt vaccinerad mot covid-19.

Hälsosamma vanor med hälsocoaching, PT eller kostrådgivning

Att ha ont i kroppen kan vara tecken på arbetsrelaterade problem som långvarigt stillasittande, repetitiva rörelsemönster eller stressrelaterade problem. I andra fall kan smärtan komma av hård eller felaktig träning.

Som professionella friskvårdsutövare är vi måna om att se till helheten i din hälsa. Om du önskar kan vi i samband med din massagebehandling, ge dig tips om vad du kan förändra i din vardag för att motverka och förhindra att problemen kommer tillbaka.

Om du behöver hjälp att se över dina tränings- eller kostvanor hjälper vi dig gärna. Läs om våra övriga tjänster inom friskvård som Personligt träningsprogram & PT och Kostrådgivning.

Behöver ni en massör till ett speciellt tillfälle, kanske en kick-off på jobbet eller en morot efter en period med hög arbetsbelastning?  Vi masserar på företagsevent, träningsevent, friskvårdsdagar, konferenser och andra arrangemang.  Vi tar med en massagebänk och allt material som behövs.

Kontakta oss för mer information och prisuppgift.