Kostrådgivning och hälsocoachning

Vill du må bättre i vardagen? Vi arbetar alltid resultatinriktat och anpassar varje upplägg efter vad just du behöver. Jag har just nu inte ledig kapacitet för kostrådgivning.

Kostrådgivning + uppföljning

Kostrådgivning hälsocoaching

Inkluderar: Kartläggningssamtal och sammanställning av din kostanalys + personliga kostråd

ONLINE / Stockholm

Förändra ditt tänk och hitta nya sunda vanor!

Tillsammans skapar vi en kostplan som passar in i ditt liv. Du får kostrådgivning med uppföljning för dina mål samt verktyg, tips och lösningar för att lyckas med din satsning. Vi träffas via video eller på min klinik. 

Utöver utbildning som kostrådgivare så är jag också certifierad hälsocoach med e-hälsa (extra kunskaper i uppföljning över nätet) och har en coachande arbetsmetod som är effektiv för att ta dig från nuläge till önskat läge efter just dina unika förutsättningar. Coachingens effekter leder till förändring! 

Vem passar det för? 
Personlig kostrådgivning passar för dig som vill gå ner i vikt (ner i fettprocent) få ut mer resultat av träningen, få mer energi i vardagen, öka ditt välbefinnande, gå upp i vikt eller önskar bättre kostvanor generellt. Kanske har du provat olika dieter utan resultat? Vi hittar nya vägar med verktyg som är lätta att applicera. Du får tips och lösningar på just det du vill ha hjälp med.

Vad får jag och hur går det till? 
Vi träffas först via videolänk eller på min klinik för kartläggningssamtal. Mitt mål är att allt ska fungera i din vardag och därför utarbetas strategier just för dig, med hänssyn till din livssituation, vilken mat du föredrar osv. Du ska få ett avslappnat förhållande till kost samtidigt som du får resultat. Jag gör alla planer från grunden och på grund av mitt arbetssätt har jag inte så många klienter samtidigt – så att kvaliteten kan upprätthållas.

”Camilla har varit en inspirerande och motiverande PT för mig i mer än tre år. Baserat på mina behov har hon skapat träningsprogram och kostförslag som har lett till en betydande livsstilsförändring och en smidigare och lättare kropp, något jag har kämpat med förgäves i många år.

Jag är en senior som snart känner mig som en junior. Med ett leende, uppmuntran och en fast hand håller hon kursen och tillsammans får vi det resultat vi har planerat. Jag fortsätter samarbetet och rekommenderar Camilla och hennes upplägg med det varmaste!”

Läs fler recensioner

Kostrådgivning

Kostrådgivning hälsocoaching
Pris

850 kr

Inkluderar: Kartläggningssamtal och sammanställning av din kostanalys samt råd om hur du når dina mål. 

ONLINE / Stockholm

Inga färdiga kostscheman eller pulverdieter!

Kostrådgivningen är i högsta grad personlig. Vi jobbar med vanlig, sund, näringsrik mat som du tycker om, i portioner anpassade för dig och dina mål. Du behöver inte väga maten eller räkna varje kalori. Jag lär dig hur du får en översikt med ögonmått och hur du ska tänka när du väljer matvaror för dina mål. Inga strikta regler eller förbud utan fritt och enkelt ska det vara!

Vem passar det för?
Personlig kostrådgivning passar för dig som vill gå ner i vikt (ner i fettprocent) få ut mer resultat av träningen, få mer energi i vardagen, öka ditt välbefinnande, gå upp i vikt eller önskar bättre kostvanor generellt. Du får verktyg som är lätta att applicera samt tips och lösningar på just det du vill ha hjälp med.

Vad får jag?
Vi träffas på min klinik för kartläggningssamtal. Du får en skriftlig sammanställning med din kostanalys, handfasta tips & råd så du kan läsa i lugn och ro och komma igång med dina nya, förbättrade kostvanor.

Komplett program för viktnedgång & livsstilsförändring!

Behöver du hjälp att ändra vanor du inte trivs med? Olika människor behöver olika verktyg. Jag hjälper dig att lyckas! Läs mer om det kompletta programmet för viktnedgång och livsstilsförändring som innehåller både kostanalys, personligt träningsprogram och löpande coaching.

Hälsa friskvård
Nyhetsbrev