Söker du en lite mer personlig företagsmassör?

När du bokar företagsmassage hos oss får du en personlig massör som är engagerad i personalens hälsa. Vi bryr oss om och tar hand om din personal!

LYXIGT PÅ JOBBET

Allt som ingår i företagsmassagen:

Smidigt att boka och betala

Ditt företag får ett eget onlinebokningssystem där ni smidigt kan välja de tider som passar er.

Debiteringen löser vi på det sätt som passar bäst för er. Exempel månadsvis fakturering, tydligt specificerad för enkel hantering vid löneavdrag. Alternativt betalning eller delbetalning för varje person, med Swish eller kortbetalning. Friskvårdskvitto fås självklart om friskvårdspengar vill användas.

TRYGGHET & ERFARENHET

Samarbetspartners

Optimal Friskvård har ett ramavtal med Uppsala Universitet. Vi har även ett gott samarbete med Attundahälsan som erbjuder professionella tjänster inom modern företagshälsovård till både små och stora företag. Vi är alltid öppna för nya givande samarbeten!

Kvalitetssäkrad friskvård

Optimal Friskvård har medlemskap i Nordiska Tränarförbundet och Kroppsterapeuternas Yrkesförbund som är Sveriges största förbund för friskvårdare. Det visar att vi har relevant utbildning och ansvarsförsäkring. Vi innehar också en stämpel för kompetensutveckling som visar att vi kontinuerligt fortbildar oss för att hålla högsta nivå.

Vad är hemligheten bakom effektiv massage?

Våra behandlingar blir ofta väldigt uppskattade och individen upplever positiva resultat.

Vi utför vanlig svensk klassisk massage baserad på tillförlitlig vetenskap och många års erfarenhet. Hemligheten är att vi individanpassar behandlingen för just din kropp och dagsform – från mjuk och avslappnande till djup och behandlande. Massage ska ge den effekten som just du behöver! 

Massage personal
EFFEKT & FÖRDELAR

Friska företag är mer lönsamma

Vi hjälper dina medarbetare att må bättre på jobbet och i vardagen. Vinsterna är många både för både personalen och ditt företag. Resultatet av företagsmassage kan bli:

Visste du att företagsmassage är en avdragsgill och skattefri förmån?

Förmånen efterfrågas dessutom ofta hos anställda när de väljer arbetsplats.