Friskvård för privatpersoner & företag

I fräscha lokaler centralt i Stockholm city hittar du Camilla Sundblad som är certifierad massör och hjälper dig med allt från kostråd till träning.

Kista Klinik
Klassisk massage

Klassisk massage

Söker du en certifierad massör med extra erfarenhet? Camilla lägger stor vikt på individuell anpassning och ingen behandling är den andra lik. Med 15 års erfarenhet av behandlande massage är du i trygga händer!

Personlig träning

Personlig träning

Hitta vardagspeppen med ett träningsprogram online! Eller boka pass med en PT, vi kör i centrala Stockholm i ett privat gym med skräddarsytt program som ger dig maximalt resultat. Bygg upp en stark och hållbar kropp! Få stöd att komma igång eller hålla gnistan uppe.

Kostrådgivning hälsocoaching

Kostrådgivning

Tillsammans skapar vi en kostplan som passar in i ditt liv! Vi jobbar med vanlig, sund, näringsrik mat som du tycker om, i portioner anpassade för dig och dina mål. Boka ett samtal för kostanalys och kostplan online, välj till löpande uppföljning för extra stöd, eller boka in ett komplett program för viktminskning där det ingår både träning, kostplan och coaching.

Företag träning

Företagsmassage

Minska värk, stelhet och stress hos din anställda. Regelbundna massagebehandlingar kan många gånger förebygga att sjukskrivning uppstår. En riktigt bra investering!

Klinik Stockholm city

MItt på härliga Norrmalm i Stockholm hittar du Optimal Friskvård klinik som har mottagning för både privatpersoner och företag. 

Kliniken har en avslappnande och lugn atmosfär som ger dig en behaglig och avkopplande upplevelse. Det finns tillgång till dusch för den som önskar. 

Kista Klinik
ERBJUDANDE

Personlig träning passar perfekt för dig som vill få stöd och motivation för att komma igång med din träning. Kanske vill du få upp din kondition, få ett bättre tryck i löpsteget, håller på med viktnedgång eller bara vill öka din energi, ork och styrka i vardagen. Om du redan är träningsvan hjälper en PT dig att hålla igång träningen och utvecklas till nästa nivå. Personlig träning passar för alla kroppar och åldrar, också för dig som är senior.

Vi möts för ett kartläggningssamtal och tillsammans går vi igenom dina önskemål, eventuella utmaningar eller skador. Jag ger dig ett förslag på ett träningsupplägg som passar just dig. Du förbinder dig inte till något.

Certifierad massör, PT, hälsocoach och kostrådgivare. Oavsett uppdrag så arbetar jag alltid resultatinriktat och anpassar varje upplägg efter vad just du behöver. Här kan du läsa mer om mig och företaget.

För din trygghet använder vi munskydd under behandlingen om du önskar. Behandlingsrummet är stort och högt i tak som ger bra luftväxling.

Det är gott om plats i väntrummet så att du kan hålla avstånd till andra. En extra paus är inlagd mellan varje kund för desinficering av kontaktytor på bänken, kortterminal, handtag och andra ytor. Engångspapper används på massagebänken.

Tvätta / sprita gärna händerna en extra gång när du kommer in. Handsprit finns lättillgängligt på flera ställen. Omboka eller avboka din tid vid minsta symptom på covid-19. Vi arbetar givetvis helt friska och symptomfria och vi är fullt vaccinerad mot covid-19.

Nyhetsbrev