Massör, PT, Hälsocoach & kostrådgivare

Omsorg, erfarenhet & glädje!

Jag heter Camilla Sundblad och har drivit en egen massageklinik och jobbat som personlig tränare i Oslo sedan 2008. Jag har över 7000 timmars erfarenhet, både från klinik, ute på företag och på träningsevent. Nu har jag flyttat hem och startat upp företaget i Stockholm.

Min passion är att hjälpa dig som individ att må bättre i vardagen och att nå dina träningsmål. Oavsett uppdrag så arbetar jag alltid resultatinriktat och anpassar varje upplägg efter vad just du behöver. Målet är att du som kund ska känna dig sedd och omhändertagen och du är alltid välkommen att ställa frågor. Varmt välkommen!

Camilla Sundblad

Utbildningar

Kurser, vidareutbildning & seminarier

Optimal Friskvård har medlemskap i Nordiska TränarförbundetKroppsterapeuternas Yrkesförbund som är Sveriges största förbund för friskvårdare. Det visar att jag har relevant utbildning och försäkring. En kvalitetsstämpel som ger trygghet för dig som kund.

Fina recensioner!

”Camilla är en professionell massör och personlig tränare. Jag känner mig alltid i de bästa händerna under behandlingen. Camilla har en mycket positiv attityd och det är alltid en upplyftande atmosfär i hennes studio. Hon är en varm person som bryr sig mycket om sina klienters välbefinnande.”

Läs fler recensioner

Maria Briseid

Följ med på sociala medier!

Nyhetsbrev