Vår vision och passion

Vår passion är att hjälpa människor att må bättre i sin vardag och att nå sina mål! Oavsett uppdrag så arbetar vi alltid resultatinriktat och anpassar varje upplägg efter vad varje individ behöver. 

VÅR MÅLSÄTTNING:

Friska arbetsplatser

TRYGGHET & ERFARENHET

Samarbetspartners

Optimal Friskvård har ett ramavtal med Uppsala Universitet. Vi har även ett gott samarbete med Attundahälsan som erbjuder professionella tjänster inom modern företagshälsovård till både små och stora företag. Vi är alltid öppna för nya givande samarbeten!

Kvalitetssäkrad friskvård

Optimal Friskvård har medlemskap i Nordiska Tränarförbundet och Kroppsterapeuternas Yrkesförbund som är Sveriges största förbund för friskvårdare. Det visar att vi har relevant utbildning och ansvarsförsäkring. Vi innehar också en stämpel för kompetensutveckling som visar att vi kontinuerligt fortbildar oss för att hålla högsta nivå.

Lär känna Camilla

Hej! Jag heter Camilla och är cert. massör, PT &  hälsocoach. Med 15 års erfarenhet av behandling av rygg, nacke och axlar ser jag fram emot att hjälpa er personal att må bättre!

Jag har drivit en massageklinik och jobbat som personlig tränare i Norge sedan 2008, år 2020 flyttade jag hem och startade upp Optimal Friskvård i Stockholm.

Viktigt för mig är att alltid ge individanpassad massage istället för löpande-band-behandlingar. Vi skräddarsyr massagen efter kropp och dagsform, och på så vis når vi påtagliga resultat.

Hur kan vi hjälpa din personal att må bättre? Hör av dig och berätta!

Camilla massör

Utbildningar inom friskvård

Kurser, vidareutbildning & seminarier

Maria Briseid
Professionell massör och personlig tränare
Läs mer
Jag känner mig alltid i de bästa händerna under behandlingen. Camilla har en mycket positiv attityd och det är alltid en upplyftande atmosfär i hennes studio. Hon är en varm person som bryr sig mycket om sina klienters välbefinnande.
Följ med på sociala medier!
Nyhetsbrev