FRISKVÅRD PÅ ARBETSPLATSEN

Att satsa på personalens hälsa kan bli din bästa investering!

Syftet med friskvård för anställda är att förebygga och undanröja orsaken till fysiska besvär som kan leda till sjukskrivningar och arbetsskador. Förebyggande hälsovård kan förbättra allmäntillståndet hos personalen, leda till ökad motivation och produktivitet samt minska sjukfrånvaron.

Företagsmassage

Kontorsmassage

FLEXIBELT UPPLÄGG

Minska värk, stelhet och stress hos din personal

Med företagsmassage kan ni öka välmåendet och produktiviteten på arbetsplatsen. Massage på jobbet möjliggör regelbundna behandlingar där vi systematiskt jobbar igenom individens problemområden. Att ha en massör som kommer till arbetsplatsen gör friskvården lättillgänglig och tidsbesparade. Vanliga åkommor som kan förbättras av massage är spända och värkande nack- och ryggmuskler, axlar och armar samt spänningsrelaterad huvudvärk. Företagsmassage är avdragsgill och skattefri friskvård.

Förutom råd om hur man kan förebygga spänningar i rygg, axlar och nacke kan jag ge andra råd om hälsa och hur man själv kan påverka sitt välmående. Frågor om träningsprogram, övningsteknik, kost och hur man förbättrar sina livsstilsvanor kommer ganska ofta upp under en behandling. Jag ger råd utifrån vetenskaplig forskning och min erfarenhet i yrket.

När ni bokar mig ingår ett onlinebokningssystem där ni lätt och smidigt kan boka behandlingarna. För massagen behövs endast ett avskilt rum. Jag har med mig allt material som behövs.

Läs mer om mina massagebehandlingar här.

Ta gärna kontakt med mig och berätta om era behov så ger jag er ett prisförslag. Ni kan också boka en prova på-dag till ett reducerat pris. Jag är fullt vaccinerad mot Covid-19.

Har ni inte plats eller möjlighet att ha massage på arbetsplatsen kan det lösas med klippkort för personalen som kan användas på kliniken. Läs mer om mina behandlingar inom klassisk massage.

Prova på!

Boka en oförpliktande 30 min prova på-massage på kliniken i Vasastan. Certifierad massör med 13 års erfarenhet. Din personal är i goda händer!

Nyhet! Friskvård online

Personligt träningsprogram

ONLINE

Personligt träningsprogram eller kostrådgivning

I dagens tider kan det vara svårt genomföra friskvården för dina anställda. Därför har jag tagit fram smidiga lösningar online! Välj mellan olika paket till din personal utifrån era behov.

Här kan du läsa mer om hur kostrådgivning online och personlig träning online fungerar. En enkel och personlig lösning!

Ta kontakt med mig och berätta om era behov så ger jag er ett prisförslag.

Flexibel träning för anställda

Företag gruppträning

ONLINE / UTOMHUS

Gruppträning & PT-tjänster för personal

Bygg en buffert av energi och styrka! Från sittande ”stolgympa”, ”sittgympa” & kontorsstretch till mer intensiv konditions- eller styrketräning med vikter. Utomhusträning i grupp eller individuellt. Här kan du läsa mer om olika upplägg för personlig träning som går att genomföra både hemifrån, utomhus eller på gym.

Mina erbjudanden skräddarsys alltid efter era behov och önskemål. Kontakta mig idag för ett prisförslag.

3 skäl att välja Optimal Friskvård
Personlig träning utomhus

Hyr en massör till event, konferens eller mässa

Behöver ni en massör till friskvårdsdagar, konferenser eller andra arrangemang? Jag har bärbar massagebänk och tar med allt material som behövs.

Kontakta mig för mer information och prisuppgift.

Optimal Friskvård har medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund som är Sveriges största förbund för friskvårdare. Det visar att behandlaren har relevant utbildning och försäkring. Du som företag kan känna dig trygg om du knyter ett avtal med en medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.