FRISKVÅRD PÅ ARBETSPLATSEN

Företagsmassage

Företagsmassage

Prova på företagsmassage!

Prova på-dag för din personal! En chans att testa företagsmassage till reducerat pris. Jag kommer ut till er på plats. Är ni flera företag som är grannar går det utmärkt att gå ihop om en massagedag. 

Flexibelt upplägg

Investera i företagsmassage - en lönsam affär!

Massage på jobbet är ett effektivt sätt att minska värk, stelhet och stress hos din personal och tack vare regelbundna behandlingar kan vi ofta förebygga att sjukskrivning uppstår. Företagsmassage är dessutom avdragsgill och skattefri både för företaget och personalen. Kort sagt; en strålande affär!

Det lilla extra

Spända axlar, värkande ryggmuskler och spänningshuvudvärk, det är vanliga åkommor som kan förebyggas genom klassisk massage. Förutom råd om hur man kan förebygga spänningar i rygg, axlar och nacke kan jag ge andra råd om hälsa och hur man själv kan påverka sitt välmående. Frågor om träningsprogram, övningsteknik, kost och hur man förbättrar sina livsstilsvanor kommer ganska ofta upp under en behandling. Jag ger råd enligt vetenskaplig forskning och beprövad erfarenhet.

Hur går det till?

Att ha en massör som kommer till arbetsplatsen gör friskvården lättillgänglig och tidsbesparade. När ni bokar mig ingår ett onlinebokningssystem där ni smidigt kan välja de tider som passar er. För företagsmassagen behövs endast ett avskilt rum eller plats. Jag har med mig allt material som behövs. Behöver ni hjälp att inreda ett passande rum så kan jag bistå med det. 

Under behandlingen använder jag en lätt och fräsch kräm som inte kladdar ( extra bra när man ska tillbaka på arbetsplatsen direkt). Jag lägger stor vikt vid individuell anpassning så att alla får den behandling som de trivs med. Utrustningen optimeras alltid för bästa upplevelse. Till exempel använder jag en kvalitetsbänk, en extramjuk ansiktskudde för maximal komfort och avslappnande musik för att optimera lugnet under massagetiden.

Smidig & enkel administration
Debiteringen löser vi på det sätt som passar bäst för er. Ex månadsvis fakturering med 30 dagars frist, tydligt specificerad för enkel hantering vid löneavdrag. Alternativt betalning eller delbetalning för varje person med Swish. Friskvårdskvitto fås självklart om friskvårdspengar vill användas. Minsta debiteringstid per besök är 3 timmar.

Läs mer om mina massagebehandlingar här!

Personlig träning utomhus

Tre fördelar med företagsfriskvård

Flexibla tjänster

Träning företag

Hälsopaket anpassat för er

Välj mellan PT-träning, kostrådgivning & hälsocoaching

Jag anpassar mina tjänster efter era behov och förutsättningar. Har ni tillgång till ett gym på arbetsplatsen kan det enkelt kombineras med massage – för friskvård som passar alla.

Vad behöver din personal?
Ta steget idag – boka in ett möte och se vad jag kan göra för er. 

Företag gruppträning

STOCKHOLM / UTOMHUS

Gruppträning för personal

Bygg en buffert av energi och styrka! Från sittande ”stolgympa” & kontorsstretch till mer intensiv konditions- eller styrketräning med vikter. Vi kör utomhus eller i era lokaler. 

Vad behöver din personal? Ta steget idag – boka in ett möte och se vad jag kan göra för er!

3 skäl att välja Optimal Friskvård
Personlig träning utomhus

Hyr en massör till event, konferens eller mässa

Behöver ni en massör till friskvårdsdagar, konferenser eller andra arrangemang? Jag har bärbar massagebänk och tar med allt material som behövs.

Kontakta mig för mer information och prisuppgift.

Optimal Friskvård har medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund som är Sveriges största förbund för friskvårdare. Det visar att behandlaren har relevant utbildning och försäkring. Du som företag kan känna dig trygg om du knyter ett avtal med en medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Samarbeten

Optimal Friskvård har ett gott samarbete med Attundahälsan som erbjuder professionella tjänster inom modern företagshälsovård till både små och stora företag. Varmt välkommen att kontakta mig för samarbeten!